Friday, December 12, 2014

Galapagos




Even heel snel een berichtje, als teken van leven. Het is de laatste middag op de Galapagoseilanden die we spenderen in een stadje op Santa Cruz, Puerto Ayora. Sinds een week weer even onder de mensen, met zeebenen en het gevoel dat ik op de boot zit. Ik wiebel alle kanten op. Nooit gedacht dat ik varen zo leuk zou vinden. Maar dan natuurlijk wel varen langs de Galapagos eilanden.





















Hans zit naast me en kopieert de foto's naar een memorystick. Ik heb geen idee hoeveel het er zijn, maar het zijn er duizenden.
De week is omgevlogen. We hebben zoveel gezien en gedaan, dat het voor nu onmogelijk is om alles op te schrijven. Morgen, als we weer in de stad zijn, berichten we uitgebreider. Maar voor nu een snelle opsomming wat we allemaal hebben gezien: fregatvogels, blauw- en roodvoet Jan van Genten, albatrossen, leguanen in alle soorten en maten, hagedissen, red-billed tropicbirds, meeuwen, zeeleeuwen met heel veel kleintjes, en gezwommen met haaien, zeeschildpadden, zeeleeuwen, tropische vissen, diverse roggen, zeeegels en zeesterren. De volgende keer als we hier zijn, gaat er een onderwatercamera mee.










Contributors

Followers