Monday, October 24, 2011

amboseli

Zondag een dagtripje naar Amboseli. Met twee landrovers scheurden we over een weg die we al eerder hadden gereden en ik herinnerde me nog heel goed hoe hobbelig die was.

Amboseli was leuk, maar niet echt heel bijzonder, alhoewel het altijd mooi is om de Kili te zien. Met een grote groep is het sowieso anders dan wanneer je met z'n tweeen bent. Bovendien is het erg droog en er lijkt veel wild weggetrokken te zijn. Iedereen in Nederland heeft het over de droogte in Noord Kenia, maar als het niet snel gaat regenen, gaat hier in het zuiden hetzelfde gebeuren. Tanei heeft goede hoop dat het gaat regenen. Ik hoop met haar mee. 
Vandaag geen spectaculaire beesten gezien, maar wel een paar leuke foto's van vogels gemaakt. Deze foto is gemaakt op een plaats waar nog een klein beetje water is.

Na een douche en een warme maaltijd met Koringo en Paul de solarpanels en telefoons van Geodan verdeeld. Alle scholen die geen aansluiting hebben op het electriciteitsnet krijgen twee paneeltjes om hun telefoons op te laden. De rest gaat naar het Namanga Development Centre (de nieuwe bibliotheek en het kantoor wat we woensdag gaan openen), zodat vrijwilligers en stafleden om te lenen.

Voor de insiders heb ik nog wat vette roddels, maar die schrijf ik jullie persoonlijk. Het gaat wat ver als iedereen mee kan genieten.... Het is zo leuk om hier vaker te komen, dan is het net Nederland van de roddel en de achterklap.

Contributors

Followers